What are you looking for?

Αφλατοξίνες-Μυκοτοξίνες

ανάλυση αφλατοξινών

Ανάλυση Αφλατοξινών

Οι αφλατοξίνες, από τις πιο τοξικές φυσικές ουσίες, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές όταν ψύχονται ή θερμαίνονται. Μόλυνση από αφλατοξίνες σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και δημητριακά είναι πιθανή λόγω ακατάλληλων συνθήκων αποθήκευσης (υψηλή θερμοκρασία, υγρασία). Υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες στο πλαίσιο του  κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006. Παρέχονται διαπιστευμένες αναλύσεις Αφλατοξινών & προσδιορισμός Διοξειδίου του θείου (SO2).

  • Αφλατοξίνες B&G (Β1, Β2, G1, G2, total) -Ξηροί καρποί & Δημητριακά- Διαπίστευση
  • Αφλατοξίνη Μ1 -Γαλακτομικά  προϊόντα- Διαπίστευση
  • Διορισμός SO2Διαπίστευση
  • Ωχρατοξίνη -Κρασί, σταφίδες, τρόφιμα πλούσια σε σάκχαρα- Διαπίστευση
  • Patulin -Μήλα
  • Zearaleneone ΖΕΑ -Προϊόντα καλαμποκιού
  • Deoxynivalenol DON -Δημητριακά

 

Επιμολυντές τροφίμων

Επιμόλυνση των τροφίμων είναι πιθανή στα πλαίσια της παραγωγής και της μεταφοράς. Επίσης προέρχεται και από τα υλικά σε επαφή με τρόφιμα. Μέσω αναλυτικών τεχνολογιών τα εργαστήρια ERGANAL προσδιορίζουν ρύπους & τα υπολείμματά τους, διασφαλίζοντας την ασφάλεια τροφίμων.

  • Μυκοτοξίνες
  • Ακρυλαμίδιο
  • Βαρέα μέταλλα Pb, Cd, Cr, Hg, As και άλλα μέταλλα
  • PAH’s
  • Νιτροζαμίνες
  • Φθαλικοί εστέρες
  • Φυτοφάρμακα

Αναλύσεις Ξηρών καρπών