Επιμολυντές τροφίμων
Επιμόλυνση των τροφίμων είναι πιθανή στα πλαίσια της παραγωγής και της μεταφοράς. Επίσης προέρχεται και από τα υλικά που θα έρθουν σε επαφή με τα τρόφιμα. Τα εργαστήρια ERGANAL προσδιορίζουν ρύπους & τα υπολείμματά τους σε τρόφιμα με στόχο την διασφάλιση ασφάλειας τροφίμων. Μέσω αναλυτικών τεχνολογιών μπορούμε να διασφαλίσουμε την αξιολόγηση της συμμόρφωσης και να ανιχνεύσουμε ρύπους, όπως:
- Μυκοτοξίνες
- Ακρυλαμίδιο
- Βαρέα μέταλλα Pb, Cd, Cr, Hg, As και άλλα μέταλλα
- PAH’s
- Νιτροζαμίνες
- Φθαλικοί εστέρες
- Φυτοφάρμακα